FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Tres cossos, tres veus, s'uneixen en un circ en què cada individu és imprescindible per a l'existència de l'altre. Tres artistes amb sengles instruments musicals, aparells de circ i un abisme. Un cercle escènic minimalista que deixa espai a la metàfora i a la imaginació. Tres figures sensibles i emotives posen en evidència que l'art s'amaga en els instants quotidians. Artistes units pel deliri comú que els fa bullir la sang i que volen fer arribar fins on ets tu. Aquest espectacle és fruit de la primera coproducció conjunta entre la Mostra d’Igualada i FiraTàrrega.

Fitxa artística

Autors: Clara Poch i Marçal Calvet Direcció: Clara Poch i Marçal Calvet Intèrprets: Marçal Calvet, Marta Camuf, Clara Poch Composició musical : Marçal Calvet i Clara Poch
Dramatúrgia: Clara Poch Escenografia i estructura: Marçal Calvet Disseny llums i so: Marçal Calvet Vestuari: Alex de Ponzoña Producció: Mumusic Circus Producció executiva i Difusió: Daphné Malherbe i Mumusic Circus Co-productors: FiraTàrrega, Mostra infantil i juvenil de Igualada, Ajuntament de Sant Celoni. Projecte beneficiari del dispositiu «Compañonaje» del projecte de cooperació transfronterer De Mar a Mar en el marc del programa POCTEFA. Amb l’ajut de La Central del Circ. Pendent de reposta d'ajut del ICEC (Generalitat de Catalunya). Aquesta companyia es presenta amb la complicitat entre l’Associació de Teatre per a Tots els Públics, La Mostra d’Igualada i FiraTàrrega (Producció inclosa al programa Suport a la Creació) amb la voluntat d’incidir la promoció d’espectacles pensats especialment per a nens i joves en l’àmbit internacional.

Web

www.mumusiccircus.com

Actuacions
  • Dia 07: 19:30
  • Dia 08: 19:30
  • Dia 09: 19:30
Espai
Pl. Nacions
Gènere
Circ
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
Tots els públics
Estrena
No
Idioma
No text
Durada
50'

Localització de l'espai

Cerca al web

×