FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Peça de dansa que recerca en l'essència del moviment i que s'inspira en la tradició camperola, utilitzant la màgia dels cossos dels pagesos i les seves evolucions sobre la terra com a motor del procés creatiu. Un reflex del treball rural ple de vitalitat humana. Una mirada a la relació entre l'home i el territori en analogia amb la que s'estableix entre el ballarí i el seu cos. Una proposta que us transportarà a una estètica farcida d'acció, de petits detalls, de quotidianitat i d'autenticitat i embolcallada per les històries que mouen aquest univers i el carreguen d'identitat. El paisatge del camp portat a la geografia del cos.

Fitxa artística

Direcció i interpretació: Paloma Hurtado de la Cruz, Reinaldo Ribeiro Sardinha, Daniel Rosado Ávila Concepte, creació i interpretació: Daniel Rosado / Paloma Hurtado /
Direcció Colectivo Lamajara & Pieldearena music: Reinaldo Ribeiro Original: Marcelo Lastra Dissseny llums: Horne Horneman Assistència artística: Arantza Lopez Medina Vestuari: Ariel Zalazar Assistent vestuari: Magalie Denuoe / Florencia Gayoso Maquillatge teaser: Aina Vela Font Localització teaser: Andres Carcaci Escenografia: Colectivo Lamajara & Pieldearena construcción Producció Colectivo Lamajara: Juan Diego Ribas Assistent producció: Diego Marín Vídeo i fotografia Tristán Pérez Martín. Espectacle en coproducció amb el Festival Sismògraf 2017, amb el suport d'una Beca a la investigació i creació OSIC 2016 (Generalitat de Catalunya) / Ajuntament de Mataró, en col·laboració amb Mostra InSitu (Barcelona) / Festival Vila-real en dansa (Vila-real) / GRUA caravana de trailer (Barcelona) / 30ºCertamen Coreografico Pasoa2 (Madrid) /Ddansa (Vic) / Costa Contemporánea Festival (Almeria) Creación en residència al Centro Coreografico La Gomera (Islas Canarias) / La Caldera Les Corts
(Barcelona) / Casa de las Artes / Alanís de la Sierra (Sevilla) / FABER (Olot) / Nave del Duende (Cáceres).

Web

www.colectivolamajara.com

Actuacions
  • Dia 07: 17:45; 19:45
  • Dia 08: 17:45; 19:45
  • Dia 09: 17:45
Espai
Farming the Arts
Gènere
Dansa
Preu entrada
12 EUR Compra entrades
Públic recomanat
Tots els públics
Observacions
Aquest espectacle té lloc fora de la ciutat. No habilitat per a persones amb la mobilitat limitada. Prèvia presentació de l'entrada, els espectadors seran conduïts en autobús al lloc d'actuació. La durada inclou els desplaçaments d'anada i tornada i l'espectacle. Punt de sortida i validació d'entrades: Av. de la Generalitat / C. Verge del Pedregal
Estrena
No
Idioma
No text
Durada
60'
País
Espanya

Localització de l'espai

Cerca al web

×