FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Espectacle sense text creat a partir del concepte i de l'esperit del joc, a través del circ. Vuit personatges pugen a l'escenari amb ganes de jugar. Hi ha sintonia, diversió, treball en equip, individualisme, cops voluntaris i involuntaris, competitivitat, guanyadors i perdedors. Es crea una atmosfera, un estat lúdic. El joc fa que les nostres reaccions siguin autèntiques i ens fa portadors d'una energia especial. Jocs i números de circ. Bàscula, equilibris, acrobàcies, malabars. No serà el circ també un joc? Situacions que ens resulten familiars. En algun moment tots hem jugat. O, tal vegada, no hem deixat mai de fer-ho...

Fitxa artística

Direcció i dramatúrgia: Antonio J. Gómez “El Gran Dimitri” Ajudant de direcció: Lolo Fernández Creació circense: Darío Dumont, Claudia Ortiz, Carmine Piccolo, Francisco Caravaca, Manuel Zamora Intèrprets: Darío Dumont, Greta García Jonsson (Circk About It), Manuel Zamora (Manolo Carambolas), Antonio J. Gómez (El Gran Dimitri) Producció executiva: Gonzalo Andino (Noletia) Disseny il·luminació: Carlos Álvarez-Ossorio Composició i interpretació musical: Morten Jespersen Realització escenografia: Carlos Monzón Adaptació vestuari: Ellavled Alcano Coreografia: Greta García Jonsson Comunicació: Gloria Díaz Disseny gràfic: Alfonso Barragán Vídeo: La Buena Estrella Fotografia: Luis Montero Distribució: Elena Carrascal- Impulso X Distribución

Web

https://ludocircus.com/

Actuacions
  • Dia 07: 22:00
  • Dia 08: 22:00
  • Dia 09: 21:00
Espai
Escenari Moritz
Gènere
Circ
Preu entrada
10 EUR Compra entrades
Públic recomanat
Tots els públics
Observacions
Donada la configuració de l'aforament, l'entrada no garanteix el dret a seient
Estrena
No
Idioma
No text
Durada
60'

Localització de l'espai

Cerca al web

×