FiraTàrrega. Teatre al carrer

Sinopsi

Quin és el sentiment dels joves davant els rastres del franquisme? Com influeix en les seves vides la transició espanyola? Una nova generació davant el repte d'analitzar la memòria històrica d'aquest país. Una generació que parla de la nostra història, dels seus edificis i de les estructures que els són imposades i de com els fan sentir. Estructures polítiques, arquitectòniques, històriques, lingüístiques, mentals, emocionals i, fins i tot, filosòfiques. Un espectacle vital, carregat de joventut, de música, que lluita contra la impotència a la qual els aboca aquesta societat i els seus dirigents.

Fitxa artística

Creació col·lectiva: José y sus hermanas Direcció i dramatúrgia: Sílvia Ferrando Intèrprets: Francesc Cuéllar, Alejandro Curiel, Marta Díez, Carme González, Carolina Manero, Gemma Polo i Glòria Ribera

Web

https://www.joseysushermanas.com/

Actuacions
  • Dia 06: 19:00
  • Dia 07: 20:00
Espai
Col·legi Sant Josep

Gènere
Teatre
Preu entrada
12 EUR Compra entrades
Públic recomanat
Tots els públics
Observacions
Accés pel C/ Dr. Flèming. Subtítols en anglès
Estrena
No
Idioma
Cast
Durada
75'

Localització de l'espai

Cerca al web

×