FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Els pallassos Toti Toronell i Pere Hosta fusionen els seus universos creatius per construir un espectacle d'humor i poesia per a tots els públics, pausat i amb poques paraules. Dos pallassos-caragol que comparteixen la mateixa visió de l'ofici i uns quants mol·luscs gastròpodes viuen en un carreró sense sortida Un submon amb un clima, amb una energia i amb una tensió especials. Aquí dins hi ha temps per a tot. El caragol és el correlat d'un recorregut absurd i surrealista. Una experiència divertida, emocional i temporal que apel·la la vivència de l'espectador. Un espectacle lent però segur.

Fitxa artística

Clowns: Toti Toronell i Pere Hosta Vestuari: Slow Olou Escenografia: Plural Garrotxa Fotografia: Xevi Vilaregut Disseny gràfic: Sopa Graphics Distribució: Txell Bosch Producció: Cia.Toti Toronell & Cia.PereHosta Agraïments: Fira Mediterrània de Manresa Col·labora: Ajuntament de Girona, Diputació de Girona

Web

http://www.slowolou.com/

Actuacions
  • Dia 06: 19:00
  • Dia 07: 12:00; 17:00; 21:00
  • Dia 08: 12:00; 17:00; 21:00
  • Dia 09: 12:00; 17:00
Espai
Pl. Sant Antoni
Gènere
Teatre
Preu entrada
10 EUR Compra entrades
Públic recomanat
Tots els públics
Observacions
Espectacle sense seient. No recomanat a persones amb mobilitat limitada (cadira de rodes)
Estrena
Idioma
No text
Durada
40'

Localització de l'espai

Cerca al web

×