FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

L’ésser humà té la necessitat d’aplegar-se al voltant d’alguna cosa comuna. Quan el límit entre l’escenari i el públic desapareix, l’espectacle es converteix en una ocasió per compartir una experiència col·lectiva, on ens mirem a la cara amb desconeguts i ens escoltem amb el cos. Espectacle de circ de carrer participatiu en què el públic és convidat a viure de prop les acrobàcies que tenen lloc a l’escena. En una atmosfera atemporal, els acròbates es converteixen en uns artesans del moviment que es volen guanyar la confiança de l’espectador per recórrer junts el camí que va de les tradicions i els rituals populars fins als paisatges més contemporanis.

Fitxa artística

Idea original i direcció: Celso Pereira i Francesca Lissia Intèrprets: Celso Pereira i Francesca Lissia Produit per: Companyia de Circ “eia” Música: Micah Paul Hinson, Kepa Junquera, Chango, Spasiuk, Sondeseu. Amb els consells de Cristiano Della Monica Col·laboracions artistiques: Juana Beltran, Jose Luis Redondo, John Paul Zaccarini, Ivar Hecksher, Ingrid Esperanza, Studium Canticum, Manu Vision Barcelona, Federico Carta. Escenografia: Celso Pereira, Francesca Lissia, Campanacci Ditta Sulis Amb els consells de Slow Fusta i Carpinteria, Restauración Peimar Vestuari: Olga Arizaga, Fabrizio Giannini.

Web

www.circoeia.com

Actuacions
  • Dia 07: 19:00
  • Dia 08: 11:00; 19:00
  • Dia 09: 12:00
Espai
Pl. dels Àlbers
Gènere
Circ
Preu entrada
10 EUR Compra entrades
Públic recomanat
Tots els públics
Estrena
No
Idioma
No text
Durada
40'

Localització de l'espai

Cerca al web

×