FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

L’ésser humà té la necessitat d’aplegar-se al voltant d’alguna cosa comuna. Quan el límit entre l’escenari i el públic desapareix, l’espectacle es converteix en una ocasió per compartir una experiència col·lectiva, on ens mirem a la cara amb desconeguts i ens escoltem amb el cos. Espectacle de circ de carrer participatiu en què el públic és convidat a viure de prop les acrobàcies que tenen lloc a l’escena. En una atmosfera atemporal, els acròbates es converteixen en uns artesans del moviment que es volen guanyar la confiança de l’espectador per recórrer junts el camí que va de les tradicions i els rituals populars fins als paisatges més contemporanis.

Fitxa artística

Idea original i direcció: Celso Pereira i Francesca Lissia Intèrprets: Celso Pereira i Francesca Lissia Produit per: Companyia de Circ “eia” Música: Micah Paul Hinson, Kepa Junquera, Chango, Spasiuk, Sondeseu. Amb els consells de Cristiano Della Monica Col·laboracions artistiques: Juana Beltran, Jose Luis Redondo, John Paul Zaccarini, Ivar Hecksher, Ingrid Esperanza, Studium Canticum, Manu Vision Barcelona, Federico Carta. Escenografia: Celso Pereira, Francesca Lissia, Campanacci Ditta Sulis Amb els consells de Slow Fusta i Carpinteria, Restauración Peimar Vestuari: Olga Arizaga, Fabrizio Giannini.

Web

www.circoeia.com

Actuacions
  • Dia 07: 19:00
  • Dia 08: 11:00; 19:00
  • Dia 09: 12:00
Espai
Pl. dels Àlbers
Gènere
Circ
Preu entrada
10 EUR Compra entrades
Públic recomanat
Tots els públics
Estrena
No
Idioma
No text
Durada
40'
Comunitat
Catalunya

Localització de l'espai

Cerca al web

×