FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

A través del cos, acrobàcies de risc, titelles inacabats, objectes, surrealisme i un inquietant joc de llums i ombres dirigit amb un luminòfon, dos artistes de circ expliquen una història basada en fets reals: un viatge a una cova desconeguda farcit d'humor àcid i d'imatges belles i sinistres que colpegen directament l’inconscient de l’espectador. Immersos en la foscor, el silenci i en una inquietant sensació de deliri, la cova es converteix en un temple, un teatre, un garatge, una pantalla, un mirall dins el mirall. Un espai on els protagonistes desdibuixen les fronteres del que són per lliurar-se generosament al públic, en un simulacre més de la seva existència.

Fitxa artística

Intèrprets: Wanja Kahlert, Adrià Montaña Idea original: Wanja Kahlert, Adrià Montaña Creació i dramatúrgia: Wanja Kahlert, Adrià Montaña, Rolando San Martín Direcció: Rolando San Martin Titelles: Wanja Kahlert Disseny de so: Wanja Kahlert, Adrià Montaña, Rolando San Martín Muntatge de so: Wanja Kahlert Il·luminació: Carlos Ferrer, Wanja Kahlert, Adrià Montaña, Rolando San Martín Escenografia: Adrià Montaña i Wanja Kahlert Tècnic de so i llums: Guillem Gelabert Distribució: Amèlia Bautista Coproductor: Mercat de les Flors.Aquest espectacle rep el suport econòmic del Fons de Flexibilitat en el marc del projecte de circ De Mar a Mar – Pirineus de circ, cofinançat per l'Estat francès - CGET - FNADT Massís dels Pirineus sota la Convenció Interregional del Massís dels Pirineus 2015-2020 i per la Unió Europea (FEDER) en el context del Poctefa 2014-2020. Amb el suport de diferents espais de residencia: La Central del Circ, i també La Grainerie (Toulouse, França), Ax-Animation (Ax-les-Thermes, França), Cronopis (Mataró), Teatre Auditori de Granollers i L’Estruch, Fàbrica de les Arts en Viu de Sabadell. Agraïments: Durant els temps de creació hem rebut els consells i opinions de persones de llarga trajectòria en el món del circ com l’investigador, conseller artístic i director Jean Michel Guy, l’artista i dramaturga de circ Maroussia Diaz Verbèke (Le vide,Troisième Cirque), i el consultor de projectes europeus de circ Yohann Floch. Gràcies també a l’actor Sergi López per deixar-se sorprendre i aportar-nos els seus comentaris.

Web

www.psirc.net // http://www.demaramarblog.wordpress.com

Actuacions
  • Dia 08: 23:00
  • Dia 09: 17:00
Espai
Poli. Municipal
Gènere
Circ
Preu entrada
12 EUR Compra entrades
Públic recomanat
majors de 12 anys
Observacions
Espectacle recomanat per a majors de 10-12 anys
Estrena
No
Idioma
No text
Durada
70'

Localització de l'espai

Cerca al web

×