FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Què passa quan el pollet surt del niu? Espectacle de teatre-dansa per a tots els públics que mostra el pas de la infància al primer estadi de l’edat adulta, fora del niu familiar protector. Joves entre 18 i 30 anys, que es pregunten sobre el futur, en un món complex amb perspectives incertes. El niu és l’espai de joc ideal per posar en escena les inquietuds. Un espai poètic propici per a la metàfora. Les immenses petites tragèdies humanes vistes amb humor, poesia i esperança.

Fitxa artística

Artistic Director: Doriane Moretus, Patrick Dordoigne Technical team: Achil Bras, Guillaume Patissier, Severine Rovel, Julien Barbazin Comédians: Jonathan Aubart, Nathan Chouchana, Inès Grunenwald, Yoanna Marilleaud, Mattia Maggi, Eliot Maurel, Laurène Thomas, Tom Vershueren, Ugo Stebel Promotion: Paco Bialek. Espectacle programat amb el suport de l'Instituto Francés de España.

Web

http://www.adhok.org

Actuacions
  • Dia 07: 21:30
  • Dia 08: 21:30
  • Dia 09: 21:30
Espai
Escola Mª Mercè Marçal
Gènere
Dansa - Teatre
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
Tots els públics
Observacions
Subtítols en català
Estrena
Idioma
Fra
Durada
60'
País
França

Localització de l'espai

Cerca al web

×