FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Espectacle familiar que, mitjançant el llenguatge corporal, la música i el joc, aborda les diferències entre persones de trets i d'orígens distints. Formes, colors, llengües, costums i maneres d'entendre la vida que reflecteixen la diversitat quotidiana. Els personatges ens faran saber per què i com van arribar fins aquí, què es van endur i què van haver de deixar. Un espectacle que reflexiona sobre la igualtat, la pertinença i l'exclusió, sobre allò que realment separa i uneix les persones. Amb curiositat, naturalitat i, sobretot, molt d’humor.

Fitxa artística

Dramatúrgia i direcció: Pau Pons i Jesús Muñoz Intèrprets: Natalyd Altamirano, Ruba Barua, Jesús Muñoz, Severo Obiang, Pau Pons, Zhao Hu Col·laboració en la dramatúrgia del moviment: Daniel Abreu Disseny d’il·luminació: Marc Gonzalo Disseny d’escenografia: Joan Collado Audiovisuals: Fermín Jiménez Música original: Pedro Aznar Ambient sonor: Panchi Vivó Realització d’escenografia: Joan Collado i Santi Montón Vestuari: Joan Collado i Àlex Cantó Fotografia: José Ignacio de Juan Imatge i disseny gràfic: Joan Collado Producció: Àlex Cantó Producció Executiva: Manu Martínez i Àlex Cantó Regidoria: Yolanda García Cap tècnic: Juan Serra Distribució: Inma Expósito – Pro21 Cultural. És una producció de Teatre Escalante / Diputació de València Agraïments: A Mara Hold, Qiongmin Huang, Muctar, Darío Piera, Carles Sanjaime, Meng Shen i Eva Such

Web

http://www.elpontflotant.es/

Actuacions
  • Dia 08: 21:00
  • Dia 09: 12:00
Espai
Poli. Municipal
Gènere
Teatre
Preu entrada
6 EUR Compra entrades
Públic recomanat
Tots els públics
Estrena
No
Idioma
Cat
Durada
70'

Localització de l'espai

Cerca al web

×