FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

El dramaturg mexicà Antonio Zúñiga va acceptar l’encàrrec de FiraTàrrega d'escriure un text teatral per a l'espai públic basat en la memòria històrica, destinat a tots els públics. Zúñiga va fer una residència d'escriptura a Tàrrega al mes de maig, dins el marc del programa Suport a la Creació i coincidint amb el desplegament del Pla de fosses de la Generalitat de Catalunya, que va incloure un homenatge a dos brigadistes internacionals enterrats al cementiri municipal. La peça resultant és aquest "Prácticas de vuelo para acabar con el olvido" que ens afronta a un diàleg atemporal entre un aviador mort a la guerra i el seu nét. Un text delicat i enginyós que inclou un homenatge explícit a Antoine de Saint Exupéry i aporta una visió externa i literàriament objectiva a aquest procés de recerca i de recuperació d’un moment significatiu de la nostra història recent. Aquest espectacle familiar està dirigit per Melina Pereyra, actriu i dramaturga coneguda del públic per la seva participació en els espectacles Trossos (2012) i Sapucay (2015), ambdós presentats a la Fira.

Fitxa artística

Direcció Melina Pereyra Dramatúrgia Antonio Zúñiga Assistent de direcció Neus Suñé Creadors Jorge Velasco, Neus Suñé i Georgia Stwart Música Dabú Project Disseny escenografia Elisabet Castells Vestuari Julia Cosimi Cannata Assistència escenografia Gustavo Heiland Assistent de direcció en pràctiques ERAM Ferrán Gordillo Acompanyament en producció, comunicació i distribució Elclimamola i Betta Cerioni Amb el suport de C.C.Can Felipa i Generalitat de Catalunya

Web

https://www.chromateatre.com/

Actuacions
  • Dia 06: 19:00
  • Dia 07: 19:30
  • Dia 08: 19:30
  • Dia 09: 19:30
Espai
Cementiri municipal
Gènere
Teatre Físic
Preu entrada
12 EUR Compra entrades
Públic recomanat
Tots els públics
Observacions
Públic recomanat: +6
Estrena
Idioma
Cast
Durada
50'

Localització de l'espai

Cerca al web

×