FiraTàrrega. Teatre al carrer

Sinopsi

Aquest és un treball escènic en procés que té el ferro com a matèria principal i que Joan Català vol compartir amb els professionals i amb el públic de Tàrrega abans de donar-lo per acabat. El ferro —la seva olor, el seu so, la seva fredor— formen part del patrimoni familiar d'aquest artista, que ha fet del treball manual i de l’artesania el seu paisatge creatiu i la seva filosofia performativa. El so es transmet a través d’aquest metall a una velocitat aproximada de 5.102 m/s i, a partir d’aquesta constatació, la investigació aprofundeix en les possibilitats musicals dels materials. Un taller, planxes de ferro, tubs, platines, serjants, corrioles i un vibràfon, l’instrument d’ànima metàl·lica per excel·lència. Cossos en acció, dansa, gest, circ, curiositat. El moviment ens convoca a un moment únic que no tornarà a succeir.

Fitxa artística

Idea original: Joan Català Carrasco Creació i interpretació: Nathalie Remadi, Iris Heitzinger, Cecilia Colacrai, Anna Buraczynska, Joana Serra, Nacho Montero, Miquel Vich, Rubén Martínez Orio, Pablo Martínez Oliete, Joan Català Carrasco. Amb el suport de FiraTàrrega (Producció inclosa al programa Suport a la Creació), el Graner Centre de Creació, Cultura Mataró - Ajuntament de Mataró, Cronopis i l'OSIC del Departament de Cultura.

Web

www.joancatala.pro

Actuacions
  • Dia 07: 19:00
  • Dia 08: 12:00; 19:00
Espai
Cal Trepat

Gènere
Performance / Multidisciplinar
Preu entrada
6 EUR Compra entrades
Públic recomanat
Tots els públics
Observacions
Espectacle sense seient
Estrena
No
Idioma
No text
Durada
60'

Localització de l'espai

Cerca al web

×