FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Els animals dels cavallets de fira s'han cansat de rodar i rodar sempre sobre el mateix cercle. Per això ara conviden els nens de 2 a 8 anys i els seus pares a voltar lliurement per l'espai públic. Amb l'estètica de les antigues joguines de xapa estampades, una cort de 10 animals il·lustrats —granota, cigne, porc, marieta, ós, elefant, drac, conill, guineu i ànec— donen la benvinguda als nens i els conviden a muntar sobre seu i a fer moure potes, batre ales, obrir becs i activar palanques de so. Els pares —sempre soferts i abnegats— són convidats a fer de motor propulsor.

Fitxa artística

Intèrpret: Jacques Martin (en alternança amb Patrick Geslin) Posada en escena i dramatúrgia: Alain Benzoni Construcció: Serge Yovovitch assistit per Marc-Aimé Tardy Música original: Jérôme Vittoz Concepció electrònica i elèctrica: Pascal Dumerger Sellera: Claire Lecampion Preparació carrosseria: Grepillat Pintura carrosseria: Laurence Simon-Perret Vestuari: Géraldine Clement. Espectacle programat amb el suport de l'Instituto Francés de España.

Web

www.theatre-toupine.org

Actuacions
  • Dia 07: 12:00; 17:00
  • Dia 08: 12:30 (90 min); 17:00
  • Dia 09: 12:00; 17:30
Espai
Parc Ondara
Gènere
Instal·lació
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
Infantil
Observacions
Recomanat per a nens de 2 a 8 anys. Instal·lació en funcionament durant 2h en cada sessió
Estrena
Idioma
No text
Durada
120'

Localització de l'espai

Cerca al web

×