FiraTàrrega. Teatre al carrer

Sinopsi

Peça breu de carrer coreografiada i dirigida per Asier Zabaleta que parteix de la reflexió sobre com s'entrecreuen els laberints vitals de les persones i com això provoca canvis irreversibles. Dos joves del mateix país però de ciutats molt allunyades han hagut de recórrer 8.000 quilòmetres i alguns anys per trobar-se a l'altra punta del planeta, fer coneixença i descobrir tot allò que els uneix. Un treball on impera la passió pel ball i el creuament de llenguatges com el break dance o el hiphop per arribar a un territori híbrid i novedós. Premi Umore Azoka 2017 al Millor Espectacle de Carrer d'Euskadi.

Fitxa artística

Direcció: Asier Zabaleta Coreografia: Asier Zabaleta amb l'ajuda dels ballarins Intèrprets: Thiago Luis Almeida, Henrique Caio de Souza

Web

www.ertza.com

Actuacions
  • Dia 09: 13:00; 18:30
  • Dia 10: 18:30
Espai
Pl. Major

Gènere
Dansa
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
Tots els públics
Estrena
No
Idioma
No text
Durada
15'

Localització de l'espai

Cerca al web

×