FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Després de 12 anys com a líder de la banda rumbera Naraina, Carlitos Miñarro emprèn el seu camí en solitari i enregistra el disc La vida crida (2015), amb producció de Joan Pons (El Petit de Ca l'Eril). El 2016 enregistra un disc de cançons infantils (Superbaby) i aquest mateix any presenta un nou treball Impuls (2017), un disc enèrgic, ple de força i vitalitat que retorna a la rumba i al rocanrol. El concert comptarà amb la participació de músics i ballarins convidats.

Fitxa artística

Intèrpret: Carlitos Miñarro. Músics i ballarins convidats.

Web

www.carlitosminarro.org

Actuacions
  • Dia 10: 22:00
Espai
Ondara Park - Nits Moritz
Gènere
Música
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
Tots els públics
Estrena
Idioma
No text
Durada
90'
País
Espanya

Localització de l'espai

Cerca al web

×