FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Coreografia composta de gestos i situacions quotidians on un home i una dona es troben en una plaça pública per ballar. L'home és cec i la dona despistada. L'espectacle està dirigit a públic vident i invident i cerca noves correspondències entre la informació visual i la informació sonora i textual. Patricia Habchy és exalumna del Màster de Creació en Arts de Carrer de FiraTàrrega.

Fitxa artística

Creació i direcció: Patricia Habchy Col.laboració artística: David Climent (loscorderos.sc) Assistent de direcció i producció: Sara Caeiro Intèrprets: Patricia Habchy i José Manuel Nuez Acordionista i composició musical: Tanja Haupt 'Collage' sonor, gravació i veu en off: Miss Q Escenografia: Diego G. Fotografia: Elisenda Fontarnau. Espectacle inclòs al programa de Suport a la Creació de FiraTàrrega 2017 Amb el suport: Centre Cívic Barceloneta i Roca Umbert Fàbrica de les Arts Agraïments: tragantDansa, Jordi Cortés, Pasquale Bergamotto i Manuel Souto Pico Una coproducció de FiraTàrrega, el Graner i Fundació Catalunya La Pedrera.

Web

http://patriciahabchy.cat

Actuacions
  • Dia 07: 19:00(ang)
  • Dia 08: 17:00(ang)
  • Dia 09: 11:00(cast); 17:30(cast)
  • Dia 10: 17:00(cast)
Espai
Pl. d'Europa
Gènere
Dansa - Teatre
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
Tots els públics
Estrena
Idioma
Segons sessió
Durada
40'

Localització de l'espai

Cerca al web

×