FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Viatge poètic i oníric, basat en fets reals, on la companyia fa una revisió d'un antic espectacle, "Bouazizi", estrenat el 2013. Explica la història d'un home del qual tothom ha sentit parlar, però de qui ningú en sap el nom. Un mite per a milions de persones, capaç d'incendiar la xarxa i desencadenar al seu pas una onada de revolucions. El videoart, la pintura, el teatre, la música en directe i la performance es fusionen en una producció multimèdia contundent i explosiva que cal veure movent-se per l’escenari 360°, per respondre una gran pregunta del nostre temps: si tots som a la xarxa, qui és l'aranya?

Fitxa artística

Creació, direcció: Insectotròpics Direcció tècnica i il·luminació: Aleix Ramisa Guió: Insectotròpics Col·laboració artística: David Climent de loscorderos.sc Escenografia: Llorenç Corbella Producció: Maria Thorson Ajudant de producció: Silvina Kleinrok Artistes plàstics: Iex, Xanu Música: Tullis Rennie Video-experimentadors: Laia Ribas i André Cruz Shiraiva Actors: Padi Padilla i Matias Fabbro Llums: Aleix Ramisa

Web

www.insectotropics.com

Actuacions
  • Dia 08: 22:30
  • Dia 09: 22:30
  • Dia 10: 21:00
Espai
Escola Mª Mercè Marçal
Gènere
Arts Visuals
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
majors de 15 anys
Estrena
Idioma
No text
Durada
45'

Localització de l'espai

Cerca al web

×