FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

La nova proposta de la companyia Moveo és un espectacle de moviment que trenca la distància entre el que mira i el que és mirat, entre el que viu i el que actua. L'espectador és convidat a emergir del seu estatus passiu i a executar el moviment. El treball es planteja com una exploració en tres direccions. En primer lloc, l'oposició entre realitat i ficció, entre veritat i mentida, entre actor i espectador. Segonament, les relacions entre els membres del grup social: dependència, suport, rebuig, atracció... I, en tercer lloc, la representació de l'invisible a través d'allò més visible.

Fitxa artística

Idea original, coreografia i dramatúrgia: Stéphane Lévy Intèprets: Marta Hervás, Xavi Palomino, Núria Planes, Adria Viñas i Pino Steiner Espai sonor: Stéphane Lévy Disseny de producció: Sophie Kasser Producció executiva: Sophie Kasser i Estel·la Muñiz Distribució: Fani Benages. Espectacle inclòs al programa de Suport a la Creació de FiraTàrrega 2017 i que compta amb la col·laboració del festival Imaginarius.

Web

https://ciamoveo.cat

Per saber-ne més

Blog: LA DANZA Historia Arte y Cultura
Article: ROBBERT FORTGENS, EL EQUILIBRIO DE FUERZAS OPUESTAS
Article de Paula Chapela: Joan Fontcuberta: realidad o ficción

Actuacions
  • Dia 07: 20:00
  • Dia 08: 18:00
  • Dia 09: 17:00
  • Dia 10: 12:00
Espai
Pl. d'Europa
Gènere
Dansa
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
Tots els públics
Estrena
Idioma
No text
Durada
25'

Localització de l'espai

Cerca al web

×