FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Inspirada en aquest temps en què els homes i les dones ens unim per contestar el poder establert i construir nous ideals, aquesta peça de carrer és un eco artístic de les revolucions que troba la seva energia en el caos. Un espectacle de dansa hip-hop enèrgic en què sis ballarins experimenten l'alliberament de la ment a través del moviment. Una estructura metàl·lica fa de terreny de joc, de presó i de lloc d'expressió. Protegeix i exposa. Reté i allibera a la vegada. Un indret d'enfrontaments i d'inspiració. Una proposta que connecta, inspira i destrueix per crear una cosa nova.

Fitxa artística

Direcció artística: Souhail Marchiche i Mehdi Meghari Coreografia: Mehdi Meghari Intèrprets: Elias Ardoin, Evan Greenaway, Samir El Fatoumi, Yohann Daher, Vanessa Petit, Émilie Tarpin-Lyonnet So: Patrick De Oliveira Enginyer de llums: Richard Gratas Escenografia: Bertrand Nodet Producció: Compagnie Dyptik, CNAR l’Abattoir / Chalon-sur-Saône, Quelques p’Arts… Centre National des Arts de la Rue - Scène Rhône-Alpes / Boulieu-lès-Annonay, Groupe des 20 Auvergne - Rhône-Alpes, Centre culturel de La Ricamarie, Le Tobbogan - Scène conventionnée Plateau pour la danse / Décines PARTNERS Conseil Départemental de la Loire, Ville de St Etienne, ADAMI, SPEDIDAM, Théâtre de Tardy (Saint-Etienne), École nationale du cirque de Shems’y (Rabat, Maroc), les villes du Chambon-Feugerolles, l’Horme, St Chamond et St Hilaire de Riez. La Compagnie Dyptik està subvencionada per la DRAC i Région Rhône-Alpes-Auvergne i la Ciutat de Saint-Étienne.

Web

http://www.dyptik.com/

Per saber-ne més

* Article publicat al The Guardian: MIA's Borders: artist braves boats and barbed wire in video crusade for refugees
* Vídeoclip de la cantant M.I.A. de la cançó "Borders"
* Imatges de l'exposició "Closing Borders"

Espai
Pl. Nacions
Gènere
Dansa
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
Tots els públics
Estrena
Idioma
No text
Durada
35'
País
França

Localització de l'espai

Cerca al web

×