FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Inspirada en aquest temps en què els homes i les dones ens unim per contestar el poder establert i construir nous ideals, aquesta peça de carrer és un eco artístic de les revolucions que troba la seva energia en el caos. Un espectacle de dansa hip-hop enèrgic en què sis ballarins experimenten l'alliberament de la ment a través del moviment. Una estructura metàl·lica fa de terreny de joc, de presó i de lloc d'expressió. Protegeix i exposa. Reté i allibera a la vegada. Un indret d'enfrontaments i d'inspiració. Una proposta que connecta, inspira i destrueix per crear una cosa nova.

Fitxa artística

Direcció artística: Souhail Marchiche i Mehdi Meghari Coreografia: Mehdi Meghari Intèrprets: Elias Ardoin, Evan Greenaway, Samir El Fatoumi, Yohann Daher, Vanessa Petit, Émilie Tarpin-Lyonnet So: Patrick De Oliveira Enginyer de llums: Richard Gratas Escenografia: Bertrand Nodet Producció: Compagnie Dyptik, CNAR l’Abattoir / Chalon-sur-Saône, Quelques p’Arts… Centre National des Arts de la Rue - Scène Rhône-Alpes / Boulieu-lès-Annonay, Groupe des 20 Auvergne - Rhône-Alpes, Centre culturel de La Ricamarie, Le Tobbogan - Scène conventionnée Plateau pour la danse / Décines PARTNERS Conseil Départemental de la Loire, Ville de St Etienne, ADAMI, SPEDIDAM, Théâtre de Tardy (Saint-Etienne), École nationale du cirque de Shems’y (Rabat, Maroc), les villes du Chambon-Feugerolles, l’Horme, St Chamond et St Hilaire de Riez. La Compagnie Dyptik està subvencionada per la DRAC i Région Rhône-Alpes-Auvergne i la Ciutat de Saint-Étienne.

Web

http://www.dyptik.com/

Per saber-ne més

* Article publicat al The Guardian: MIA's Borders: artist braves boats and barbed wire in video crusade for refugees
* Vídeoclip de la cantant M.I.A. de la cançó "Borders"
* Imatges de l'exposició "Closing Borders"

Actuacions
  • Dia 08: 19:00; 22:30
  • Dia 09: 18:30; 22:30
  • Dia 10: 18:30
Espai
Pl. Nacions
Gènere
Dansa
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
Tots els públics
Estrena
Idioma
No text
Durada
35'
País
França

Localització de l'espai

Cerca al web

×