FiraTàrrega. Teatre al carrer

Sinopsi

Aquest espectacle és una festa autèntica i el públic són els convidats. Una dramatúrgia participativa, aparentment esbojarrada, que avança sobre un collage d’històries i reflexions sobre el que som i el que volem arribar a ser i sobre el recorregut d'uns personatges que entren en contradicció amb l'obsessió per la permanència. Una radiografia de la societat actual en què conviuen els qui fan les coses per poder explicar-les i els qui les fan perquè no podrien no fer-les. Un projecte sobre desitjos i frustracions engendrat per Lluki Portas durant els seu pas pel Màster de Creació en Arts de Carrer de FiraTàrrega.

Fitxa artística

Dramatúrgia: Lluki Portas Intèrprets: Diego Ingold i Lluki Portas Disseny Audiovisuals: Diego Ingold i Lluki Portas Assessorament de direcció: Ernesto Collado Disseny de vestuari: Pau Aulí Disseny d’escenografia: Josep Orla Disseny d’il·luminació: Rafel Febrer Producció: Maria Capell Pera Ajudant de producció: Gal·la Peire Camps Companyia Col·laboradora: Madame Lena i Trampa Teatre. Col·laboracions: Josep Orla, Toni Lemor i Magdalena Perelló

Web

www.ningunovaalsaniversarisalestiu.com

Per saber-ne més

* Article sobre l'origen de la celebració dels aniversaris
* Vídeo: tràiler de l'obra de teatre "Hello, Goodbay & Happy Birthday"

Actuacions
  • Dia 07: 21:00(cast)
  • Dia 08: 21:00(cat)
  • Dia 09: 21:00;(cast)
  • Dia 10: 00:30(cast); 21:00(cat)
Espai
Museu Comarcal

Gènere
Teatre
Preu entrada
12 EUR Compra entrades
Públic recomanat
Adults
Observacions
Espectacle sense seient
Estrena
No
Idioma
Segons sessió
Durada
70'

Localització de l'espai

Cerca al web

×