FiraTàrrega. Teatre al carrer

Sinopsi

Un dia, mentre el Toti Toronell preparava el seu espectacle i es barallava amb els engranatges d’un autòmat, en alçar la vista es va adonar que no estava sol. Un visitant, plantat com un estaquirot, el mirava com si allò que estava fent fos interessant. I potser ho era. I potser ho és. De fet, el Toti sempre ha cregut que tan interessant pot ser un espectacle com la forma d’arribar-hi. Per això en aquesta instal·lació ens ensenya ara les coses que passen al seu petit taller quan prepara un espectacle. Les sessions de tarda tenen una durada de 60 minuts

Fitxa artística

INTÈRPRET Toti Toronell COREOGRAFIA Paula Toronell DISSENY DE LLUMS Toti Toronell MÚSICA Albert Dondarza, Joan Bramon, Marta Rius, Anna Roig, Guida Sellarès, Xavi Blasco ESCENOGRAFIA Toti Toronell AUTÒMATS Toti Toronell DISSENY GRÀFIC Toti Toronell TÈCNIC Norbert TALLER Norbe Fernández, Joan Bramon

Actuacions
  • Dia 09: 12:30; 19:30
  • Dia 10: 12:30; 19:30
  • Dia 11: 12:30
Espai
E. Reguer

Gènere
Instal·lació
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
Tots els públics
Director
Toti Toronell
Observacions
Les sessions de tarda tenen una durada de 60 minuts
Estrena
Idioma
No text
Durada
105'
País
Espanya

Localització de l'espai

Cerca al web

×