FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

"El fill que vull tindre" és el recull escènic del diàleg intergeneracional sorgit durant les sessions d'un taller de creació escènica al voltant del valor, la dificultat i l'esforç que requereix educar. Conflictes, pors, desitjos... Una dramatúrgia teixida amb el fil del temps, no exempta d'autocrítica, d'humor, tendresa i ironia. Un tribut de pares a fills i de fills a pares, malgrat els retrets. Present, passat i futur es troben en escena per contar-nos històries que parlen de la vida, de com estimem els nostres fills i els nostres pares i de com ens costa comunicar-nos.

Fitxa artística

INTERPRETACIÓ Àlex Cantó, Jesús Muñoz, Pau Pons DISSENY D’IL·LUMINACIÓ Marc Gonzalo, Àlex Cantó FOTOGRAFIA I VIDEO José Ignacio de Juan AUDIOVISUALS I ASSESORAMENT ARTÍSTIC Fermín Jiménez ASSESORAMENT DE MOVIMENT Daniel Abreu COMPOSICIÓ MUSICAL Pedro Aznar REGIDORIA Verónica García PRODUCCIÓ EXECUTIVA El Pont Flotant, Juan Serra TÈCNIC D’IL·LUMINACIÓ I SO Juan Serra. Espectacle seleccionat per la Xarxa Alcover.

Web

www.pro21cultural.com

Actuacions
  • Dia 10: 22:30 (cast)
  • Dia 11: 12:00 (cast); 18:00 (cat)
Espai
Cal Trepat
Gènere
Teatre
Preu entrada
15 EUR Compra entrades
Públic recomanat
Adults
Director
Àlex Cantó, Joan Collado, Jesús Muñoz, Pau Pons
Estrena
No
Idioma
Segons passi
Durada
70'

Localització de l'espai

Cerca al web

×