FiraTàrrega. Teatre al carrer

Sinopsi

Sis dones joves es coneixen al taller «Com oblidar l’home que estimes en set dies». Aquest és el leitmotiv d'una comèdia realista sobre homes, dones, relacions i expectatives personals que, segons el seu autor i director Joan Gallart, admet influències de Pedrolo, Pirandello, Peter Handke o Tarantino i referències a "Sexe a NY" o "El casament de la meva millor amiga". Una comèdia sobre el món de la parella i del teatre en què, tot i no ser un musical, hi ha gent que hi canta. ESPECTACLE GUANYADOR DEL CONCURS DE GRUPS AMATEURS DE TEATRE CIUTAT DE TÀRREGA

Fitxa artística

INTÈRPRETS Anna Carlota Méndez, Anna Camps, Bàrbara Ferrer, Lara Macip, Anna Estol, Meritxell Alarcón ESPAI ESCÈNIC Marta Castillo DISSENY IL·LUMINACIÓ Pep Bosch DISSENY SO Òscar Penelo ASSESSORAMENT MUSICAL Jordi Juli COORDINACIÓ TÈCNICA Jordi Casals MUNTATGE, IL·LUMINACIÓ I SO Equip tècnic del Centre (ETC) FOTOGRAFIA Òscar Penelo COMUNICACIÓ Anna Estol i Lara Macip

Actuacions
  • Dia 11: 20:00
Espai
Teatre Ateneu

Gènere
Teatre
Preu entrada
12 EUR Compra entrades
Públic recomanat
Tots els públics
Director
Joan Gallart Rabert
Estrena
No
Idioma
Cat
Durada
105'

Localització de l'espai

Cerca al web

×