FiraTàrrega. Teatre al carrer

Sinopsi

L'estètica de la imperfecció. Kintsugi és una tècnica japonesa de reparació d'objectes que es remunta al segle XV i una filosofia que planteja que les esquerdes i les reparacions formen part de la història d'un objecte i no s'han d'amagar. Han d'embellir l'objecte, deixant al descobert la seva transformació i el seu passat. Interessats en els nous llenguatges i en els límits del moviment, Iron Skulls Co. se submergeixen en format de quartet en la recerca de la relació entre tècnica, bellesa i imperfecció a través de la dansa.

Fitxa artística

DIRECCIÓ I COREOGRAFIA Iron Skulls Co INTÈRPRETS Adrián Vega, Diego Garrido, Moisés Moe, Agnès Salas, Hector Plaza "Buba".

Web

http://www.ironskulls.es/

Actuacions
  • Dia 09: 22:00
  • Dia 10: 22:00
  • Dia 11: 19:30
Espai
Pl. Nacions

Gènere
Dansa
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
Tots els públics
Director
Iron Skulls Co
Estrena
Idioma
No text
Durada
12'
Comunitat
Catalunya

Localització de l'espai

Cerca al web

×