FiraTàrrega. Teatre al carrer

Sinopsi

L'estètica de la imperfecció. Kintsugi és una tècnica japonesa de reparació d'objectes que es remunta al segle XV i una filosofia que planteja que les esquerdes i les reparacions formen part de la història d'un objecte i no s'han d'amagar. Han d'embellir l'objecte, deixant al descobert la seva transformació i el seu passat. Interessats en els nous llenguatges i en els límits del moviment, Iron Skulls Co. se submergeixen en format de quartet en la recerca de la relació entre tècnica, bellesa i imperfecció a través de la dansa.

Fitxa artística

DIRECCIÓ I COREOGRAFIA Iron Skulls Co INTÈRPRETS Adrián Vega, Diego Garrido, Moisés Moe, Agnès Salas, Hector Plaza "Buba".

Web

http://www.ironskulls.es/

Actuacions
  • Dia 09: 22:00
  • Dia 10: 22:00
  • Dia 11: 19:30
Espai
Pl. Nacions

Gènere
Dansa
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
Tots els públics
Director
Iron Skulls Co
Estrena
Idioma
No text
Durada
12'

Localització de l'espai

Cerca al web

×