FiraTàrrega. Teatre al carrer

Sinopsi

Companyia basca que cerca en la tècnica circense el llenguatge per expressar les emocions i les vivències. Aquesta peça està farcida d'espais sense espai, d'envans imaginaris que separen realitats simultànies. Una dona, un home i totes les seves relacions possibles: dos amics, una parella, aquells nens, aquells padrins, un pare i la seva filla... Emocions que atreuen i que causen rebuig, apropen i allunyen, a la recerca d'un sentit per a la pròpia realitat, per a subsistir junts sense deixar de ser un mateix, per a transformar la letargia de la convivència.

Fitxa artística

INTÈRPRETS Barbara Govan, Endika Salazar ACOMPANYAMENT ESCÈNIC Johnny Torres, Michelle Man, Marta Torrents ACOMPANYAMENT MALABARS Stefan Sing AJUDA COMPOSICIÓ ESCÈNICA Lucio Baglivo COMPOSICIÓ MUSICAL Diversos TÈCNIC SO Arnaitz Anglade, Ayal Benin CONSTRUCTOR Xabier Vicente Andueza DISSENY GRÀFIC Nqstd, Jaume Vilaclara DISSENY AUDIOVISUAL Bemotive Visual Emotions ADMINISTRACIÓ Ernesto Salazar Ormazabal

Web

www.dikothomia.net

Actuacions
  • Dia 09: 21:00
  • Dia 10: 21:00
Espai
E. La Maleta

Gènere
Circ
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
Tots els públics
Director
Dikothomia Cía
Estrena
No
Idioma
No text
Durada
50'

Localització de l'espai

Cerca al web

×