FiraTàrrega. Teatre al carrer

Sinopsi

Coincidint amb el quart centenari de la mort de Miguel de Cervantes, Puja presenta aquest muntatge de teatre, moviment i acrobàcies aèries, basat en el viatge interior del Quixot i del seu escuder fidel. Experts en els espectacles de carrer aeris de grans dimensions, la companyia desplega en aquesta nova producció tota la seva capacitat tècnica i dramatúrgica, amb música en directe, per explicar-nos la història d'aquest heroi tan actual: un somiador i un guia que viatja per un món instal·lat en la crisi i en la fallida dels valors humans. Una reivindicació dels ideals i de la necessitat de la utopia.

Fitxa artística

INTÈRPRETS Adán García, José M Bañón, Sheila Ferrer, Gema Segura, Pablo Serrano, Aline Vincent, Antonio Albujer, Myriam Villalobos, Sofía Acosta MÚSICS Juan Colmenar, Sergio Ruiz, Raúl del Moral TÈCNIC Leo Bianchi TOUR MANAGER Sara Serrano DISSENY IL·LUMINACIÓ Joaquín Lisón, Juan Simón Abellán VESTUARI Sillón Vago ASSESSORA COREOGRÀFICA Sheila Ferrer ASSESSOR MUSICAL Adán García COMPOSICIÓ I DIRECCIó MUSICAL Raúl del Moral DISSENY ESCENOGRAFIA I DIRECCIÓ TECNICA Luciano Trevignani DIRECCIÓ GENERAL GRUPO PUJA! Luciano Trevignani

Web

www.grupopuja.com

Actuacions
  • Dia 10: 00:30
  • Dia 11: 00:30
Espai
E. 23 Arts

Gènere
Teatre de carrer
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
Tots els públics
Director
Gema Segura
Estrena
No
Idioma
No text
Durada
40'

Localització de l'espai

Cerca al web

×