FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Instal·lació lúdica monitoritzada centrada en els infants però pensada per a divertir-se en família. El joc com a eina d'entreteniment i com a potenciador de les relacions personals i de valors educatius i saludables. Jocs de fusta construïts artesanalment i pintats amb tints naturals i colors alegres. Dames, laberints, jocs d'habilitat, de construcció, de lògica, parxís, punteria, futbòlit, assaltacaselles... Poseu a prova les vostres habilitats: raonament, enginy, motricitat, creativitat, imaginació... i també la vostra capacitat de diversió en grup. Les sessions matinals acabaran a les 13:30 i les de tarda a les 21h

Web

www.alexrigol.wix.com/jocsdecarrer

Actuacions
  • Dia 09: 11:00; 17:00
  • Dia 10: 11:00; 17:00
  • Dia 11: 11:00; 17:00
Espai
E. La Maleta
Gènere
Instal·lació
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
Tots els públics
Director
Alex Rigol
Observacions
Les sessions matinals acabaran a les 13:30 i les de tarda a les 21h Matinee sessions end at 13:30 and afternoon sessions at 21.00.
Estrena
Idioma
No text

Localització de l'espai

Cerca al web

×