FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Peça coreografiada per Maya M. Carroll que explora la redefinició dels límits entre la realitat i la ficció. Set personatges enfronten les seves realitats íntimes als mites èpics. Seguint la fantasia d'un futur incert, avancen per la prima línia entre la lucidesa i l'obscuritat. El treball posa de manifest els canvis i l'expansió constant de la percepció humana, jugant amb la interacció i la improvisació. Un viatge real i fantàstic al mateix temps. Una proposta que parla dels somnis, de les pors i de les necessitats vitals que ens ajuden a sobreviure. Espectacle fruit de l'intercanvi de programacions de FiraTàrrega amb la xarxa CLAP, en aquest cas per conèixer el treball dels creadors italians més joves.

Fitxa artística

CHOREOGRAPHY Maya M. Carroll CREATIONS & PERFORMANCE Mattia Agatiello, Cesare Benedetti, Noemi Bresciani, Pieradolfo Ciulli, Maura Di Vietri, Riccardo Olivier, Francesca Penzo MUSIC Roy Carroll COSTUMES & SET DESIGN Maddalena Oriani SET DESIGN ASSISTANT Davide Signorini TECHNICAL DIRECTION Giulia Pastore PRODUCTION Fattoria Vittadini

Web

www.fattoriavittadini.it

Actuacions
  • Dia 09: 12:00; 19:30
Espai
Poli. Municipal
Gènere
Dansa
Preu entrada
12 EUR Compra entrades
Públic recomanat
Tots els públics
Director
Maya M. Carroll
Estrena
No
Idioma
No text
Durada
70'

Localització de l'espai

Cerca al web

×