FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Des de la intimitat i la complicitat d'una perruqueria, els participants són portats a una experiència simbòlica i única, en un ambient acollidor. A través del massatge silenciós i lleugerament opressiu sobre el seu cap, són convidats a compartir alguna vivència opressora. Un projecte testimonial que va de l'àmbit personal a l'universal i que, passant per la sublimació i la transformació estètica mitjançant la màgia del ruló, convida a foragitar les pors individuals. Instal·lació presentada en col·laboració amb Escena Poblenou. Públic +14.

Fitxa artística

INTÈRPRETS Fafá Franco, Maria Stoyanova i Ada Vilaró, amb la participació dels perruquers locals David Marimon i Sònia Castillo MÚSICA ORIGINAL Halsen#1 IL·LUMINACIÓ I TÈCNICA Toni Alonso VÍDEO Eastside Connection VESTUARI Valeria Civil DISSENY GRÀFIC Frederique Faurous, Gabriela Squenazi FOTOGRAFIA Elena Kuroda IMPRESSIÓ TÈXTIL Tutia DISTRIBUCIÓ David Berga Management AJUDANT DE PRODUCCIÓ Georgina Majench i Maria Fernanda del Pino PRODUCCIÓ Sienta la Cabeza, en coproducció amb FiraTàrrega i Festival de Creació Contemporània Escena Poblenou

Web

http://eldivan.sientalacabeza.com

Actuacions
  • Dia 09: 17:30
  • Dia 10: 17:30
  • Dia 11: 17:30
Espai
C. Migdia
Gènere
Instal·lació
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
Tots els públics
Director
María Stoyanova i Ada Vilaró
Observacions
Públic +14.
Estrena
Idioma
Multi
Durada
180'

Localització de l'espai

Cerca al web

×