FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Ens diuen inquiets. Som joves intrèpids que naveguem pels pentagrames de la vida. Toquem cançons i fem gaudir a la gent tant com podem. Ens agrada tot i ens agrades tu. Tenim inquietuds i cada dia ens descobrim. Qui sap què pots descobrir avui? No habilitat per a persones amb la mobilitat reduïda.

Fitxa artística

Intèrprets: Jaume Aligué, Bernat Azcona, Jaume Boldú, Llorenç Corbella, Pau Clavé, Sergi Farràs, Joan Farreny, Marc Martí, Xavier Prats, Pep Seguí, Eduard Seguí, Guillem Solé, Marina Solé, Llorenç Solé.

Web

www.digalshiinquiets.com

Actuacions
  • Dia 11: 13:00
  • Dia 12: 17:00
Espai
Pl. Carme - Itinerants
Gènere
Música
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
Tots els públics
Director
Llorenç Corbella
Estrena
Idioma
Cat
Durada
60'
País
Espanya

Localització de l'espai

Cerca al web

×