FiraTàrrega. Teatre al carrer

Sinopsi

Després del seu pas per FiraTàrrega el 2013 amb la sorprenent adaptació de «Les criades» de Jean Genet «Lo único que necesita una gran actriz...», aquesta companyia mexicana retorna amb una experiència de gastronomia escènica. Un projecte que vol agermanar records, emocions, anècdotes i cosmovisions a partir del diàleg entre dos móns que es troben al voltant d’una taula. Un treball de creació col·lectiva entre Vaca 35 i TeatroDeCerca. Una experiència per als sentits però també una gran oportunitat per aprofundir en el coneixement de la nostra civilització. PRODUCCIÓ TRANSNACIONAL SUPORT A LA CREACIÓ 2015.

Fitxa artística

Actores: Diana Magallón, Mari Carmen Ruiz, José Rafael Flores, Cristina Gámiz, Jorge-Yamam Serrano. Músico : Diego Paqué Ayudante de Dirección: Adrià Olay Producción: Carmen Flores. Espectacle coproduït dins del marc d’IBERESCENA, amb la col·laboració de la Nau Ivanow.

Web

www.vaca35teatro.com.mx

Actuacions
  • Dia 10: 14:00; 19:00
  • Dia 11: 13:00; 19:00; 23:30
  • Dia 12: 12:30
  • Dia 13: 14:00
Espai
Les Sitges

Gènere
Teatre
Preu entrada
12 EUR Compra entrades
Públic recomanat
Adults
Director
Damián Cervantes
Estrena
Idioma
Cast
Durada
90'

Localització de l'espai

Cerca al web

×