FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Espectacle per a tots els públics d’aquesta companyia balear que combina el circ amb la música en directe, el teatre i la dansa, i amb el qual celebra els seus 10 anys d’existència. A partir d'un senzill element escènic primari i essencial ―les canyes de bambú― transmet tota l'elegància i la sofisticació de les arts circenses i modela les emocions de l’audiència, al temps que fa gala d’una gran complexitat tècnica i artística.

Fitxa artística

Intèrprets: Camille Sola, Guillaume Peudon, Gràcia Moragues, Mateu Canyelles Idea original i guió: Tià Jordà Escenografia: Pau Caracuel Vestuari: Steffi Knabe Disseny d'il·luminació i tècnic: Pau Caracuel Fotografia: Circ Bover Producció: Circ Bover Distribució: Cristina Mateu

Web

www.circbover.com

Actuacions
  • Dia 12: 00:00;
  • Dia 13: 00:00; 20:00
Espai
E. 23 Arts
Gènere
Circ
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
Tots els públics
Director
Pau Bachero
Estrena
No
Idioma
No text
Durada
55'

Localització de l'espai

Cerca al web

×