FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Després de l’excel·lent acollida del seu primer projecte («El lloc», dirigit per Jorge-Yamam Serrano), la companyia afronta la seva segona producció basant-se en un text de la poeta, rapera i dramaturga Kate Tempest, estrenat al Regne Unit el 2011. La història de tres amics que, cansats d’un present confús que no és el que s’esperaven, volen canviar el curs de les seves vides. Un espectacle site-specific, amb direcció d'Iván Morales («Sé de un lugar»), que integra el públic en una vivència dramatúrgica molt intensa. RESIDÈNCIA ARTÍSTICA 2015. Els dies 11 i 12 en acabar l’espectacle hi haurà una postfunció. Qui ho desitgi podrà compartir amb els actors l’experiència escènica. Públic: +16

Fitxa artística

Traducció: Martí Sales Intèrprets: Oriol Esquerda, Sandra Pujol, Xavier Teixidó Ajudantia direcció: Rafa Rodríguez Producció: Íntims Produccions, Fira Tàrrega Producció executiva: Isaac Baró i Marc Cartanyà Coaching físic: Pablo Molinero i David Climent (LosCorderos.sc) Coaching vocal: Pau Llonch Disseny gràfic: Iolanda Monsó Vídeo: Moledro House

Web

www.intimsproduccions.com

Actuacions
  • Dia 11: 20:00; 23:00
  • Dia 12: 19:00; 22:00
  • Dia 13: 18:00; 21:00
Espai
L'Amagatall
Gènere
Teatre
Preu entrada
12 EUR Compra entrades
Públic recomanat
Adults
Director
Iván Morales
Observacions
Públic: +14
Estrena
Idioma
Cat
Durada
80'
País
Espanya

Localització de l'espai

Cerca al web

×