FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Un desengany amorós, un fracàs sentimental i un matrimoni desgastat porten tres dones a una amistat inesperada. Les confessions que s’intercanvien en un sopar desemboquen en una sessió de tupper sex i en una trama que es complica més del que seria necessari. Un espectacle musical que reivindica l’òptica femenina en una societat que ha masculinitzat el discurs sobre el sexe. ESPECTACLE GUANYADOR DEL CONCURS DE TEATRE AMATEUR CIUTAT DE TÀRREGA 2015

Fitxa artística

Intèrprets: Estel Tort, Laura Miquel, Mercè Àlvarez, Xavier Biel Veu en off: Enric Boloix Escenografia: Ermenegild Siñol Vestuari: Montse López Fotografies: Miquel Adell Dramatúrgia i guió: Ermenegild Siñol Arranjaments musicals: Oriol Pidelaserra Disseny d’il·luminació i so: Marc Virgili i Ricard Ruiz Direcció coreogràfica: Xavier Biel Direcció tècnica: Marc Virgili Direcció coral: Romà Ferruz Direcció musical: Oriol Pidelaserra

Web

www.filagarsa.com

Actuacions
  • Dia 13: 12:00
Espai
Teatre Ateneu
Gènere
Teatre Musical
Preu entrada
12 EUR Compra entrades
Públic recomanat
Adults
Director
Ermenegild Siñol
Estrena
No
Idioma
Cat
Durada
100'
País
Espanya

Localització de l'espai

Cerca al web

×