FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

En la tradició oral de l’Àfrica de l’Est la dona és a l’origen de la separació del cel i de la terra. Amb la seva fertilitat esdevé la creadora del món. En aquest conte, l’heroïna és una nena petita, moguda i rebel que no escolta els qui la volen aturar. Un espectacle de teatre gestual i titelles inspirat en l’univers i la poètica del pintor Joan Miró que vol homenatjar els infants que amb el seu nervi reinventen el nostre món de cada dia. Espectacle sense seient. No habilitat per a persones amb la mobilitat reduïda.

Fitxa artística

Creació i interpretació: Marta Gorchs Acompanyement artístic i dramatúrgia: Praline Gay-Para Escenografia: Thomas Roper Titelles: Martí Doy i Thomas Roper Banda sonora original: Lluís Rodríguez Il·luminació: Roc Laín Vestuari: Eva Gorchs Producció: Cia. Sifó Comunicació: Laura Garcia Jordan Disseny Gràfic: Roger Velàzquez, Dbòlit. Distribució: Cia. Sifó i La Maleta dels Espectacles. Una coproducció de Cia. Sifó i Cie. Pavé Volubile. Amb la Complicitat de: FIT Festival, Temporada Alta, Fundació Miró, Successió Miró CB, Teatre Principal de Palma

Web

www.ciasifo.com

Actuacions
  • Dia 11: 10:30 (cast); 13:00 (cat)
  • Dia 12: 10:30 (fra); 13:00 (cat)
  • Dia 13: 10:30 (ang); 13:00 (cat)
Espai
E. La Maleta
Gènere
Titelles
Preu entrada
5 EUR Compra entrades
Públic recomanat
Infantil
Director
Marta Gorchs
Estrena
No
Idioma
Multi
Durada
35'
País
Espanya

Localització de l'espai

Cerca al web

×