FiraTàrrega. Teatre al carrer

Sinopsi

Instal·lació artística còmica i multidisciplinària que s’inspira en la font Manneken Pis de Brussel·les Ha arribat el moment d’inaugurar la nova font de la ciutat. Bronze, llum i aigua. I unes figures ben especials, aparentment immòbils. Espectacle sense paraules, dirigit per Toti Toronell, que juga amb el llenguatge de les màscares i un histrionisme que evoca la commedia dell’arte. Realisme i superrealisme; estètica, moviment, sorpreses i interacció amb el públic.

Fitxa artística

Idea Original: Campi Qui Pugui Creació: Campi qui pugui i Toti Toronell Intèrprets: Albert Garcia, Jordi Pedrós i Cristina Garcia Música original: David Pradas Enregistrament musical: La Gata Roja Atrezzo i titelles: Joan Pena Disseny i construcció estructura: F3 Muntatges Acabats i ornamentació: Joan Pena Disseny i construcció Mannekens: Serendipia estudio Maquillatge: Marta Pachón - Sparkling Make up Producció: Cristina Garcia


Web

www.cqpproduccions.com

Actuacions
  • Dia 11: 11:30; 17:30; 22:00
  • Dia 12: 11:30; 17:30; 22:00
  • Dia 13: 11:30; 17:30; 21:00
Espai
E. Reguer

Gènere
Teatre
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
Tots els públics
Director
Toti Toronell
Estrena
Idioma
No text
Durada
30'
País
Espanya

Localització de l'espai

Cerca al web

×