FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Michelle Dorrance és una de les coreògrafes i ballarines nord-americanes de tap dance més destacades. Juntament amb Nicholas Van Young proposen aquest espectacle de claqué que, gràcies a unes plataformes i a un software que sintetitzen el so, s’obre a una nova dimensió sonora. Una proposta amb un plus de musicalitat, que s’acompanya de músics en directe, per presentar una peça coreogràfica de gran complexitat i contundència, amb un sorprenent efecte visual i emocional.

Fitxa artística

2 technical staff; performers: TBD

Web

www.dorrancedance.com

Actuacions
  • Dia 12: 23:00
  • Dia 13: 17:00
Espai
Col·legi Sant Josep
Gènere
Dansa
Preu entrada
15 EUR Compra entrades
Públic recomanat
Tots els públics
Director
Michelle Dorrance
Estrena
Idioma
Eng
Durada
60'

Localització de l'espai

Cerca al web

×