FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Fins a l’inici de la Guerra Civil, el Paral·lel de Barcelona era un bullidor que es va convertir en el bressol del gènere de la revista; els foxtrots, els cuplets i els pasdobles eren la banda sonora de l’època. Le Croupier ens ofereix un recorregut pels èxits musicals que sonaven a la Barcelona de principi del s. XX, prenent com a referència una de les vedets més rellevants d’aquella època: Esperança Dinamita. Més enllà d’un simple concert, a base de cançons, textos i audiovisuals, l’espectacle crea un embolcall perfecte per transportar l’espectador a un període fascinant de la nostra història recent. L’entrada no garanteix el dret a seient

Fitxa artística

Artistes convidades: Aina Sánchez i Mont Plans Intèrprets: Carles Cors, Faló Garcia, Xevi Quiño, Toni Huertas, David Benítez, Josep Picot i Raúl Sánchez Dramatúrgia: Josep Maria Miró Coromina Coreografia: Roberto G. Alonso Direcció artística, vestuari, grafisme i fotografia: Art estudi (David Faüchs i Fanny Espinet) Realització documental: Albert Blanch Disseny sonor: Albert Cortada Disseny de llum: Andreu Fàbregas

Web

www.lecroupier.cat

Actuacions
  • Dia 11: 19:30; 22:30
  • Dia 12: 19:30; 23:00
  • Dia 13: 20:00
Espai
E. Moritz
Gènere
Cabaret
Preu entrada
5 EUR Compra entrades
Públic recomanat
Adults
Director
Xavier Pujolràs
Estrena
No
Idioma
Cat
Durada
60'
País
Espanya

Localització de l'espai

Cerca al web

×