FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Amb l’estil personal que el caracteritza, aquest duo basa les seves coreografies en un moviment de contacte que investiga els conflictes humans i personals a través del ball. Després de l’excel·lent acollida dels seus dos treballs anteriors de dansa de carrer ―"Search and Find" (2009) i "Push" (2012)―, Chameleon completa la trilogia amb una peça que explora les tensions que acompanyen els processos d’unió. Força, complicitat, duplicitat, imposicions i concessions. Un procés que parteix de l’experiència individual i col·lectiva per mostrar els nostres punts febles.

Fitxa artística

Intèrprets: Riccardo Meneghini, Anthony Missen

Web

www.companychameleon.com

Actuacions
  • Dia 11: 18:00
  • Dia 12: 18:00
  • Dia 13: 11:00
Espai
Pl. Nacions
Gènere
Dansa
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
Tots els públics
Director
Anthony Missen
Estrena
No
Idioma
Eng
Durada
17'
País
Regne Unit

Localització de l'espai

Cerca al web

×