FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Ell i ella. Els darrers, els primers, minúsculs i perduts, al mig del no-res, observant l’avenir. No coneixen el llenguatge, però parlen. Dos personatges viatgen cap enlloc. És un iceberg però podria ser una illa, el darrer refugi, l’expressió del buit, de la soledat, de l’essència. L’emoció més primitiva. Els contrastos de la intempèrie. La música. L’absurd. La rialla com a forma de comunicació. L’humor com a estat d’ànim permanent. Un espectacle de clown per a tots els públics. Una oda a la felicitat, a l’optimisme i a la bellesa. Accés recomanat pel Pg. de Simó Canet

Fitxa artística

Intèrprets: Leandre Ribera i Mireia Miracle Composició musical: “Dansa del gel” i “Finale” de Juanjo Grande, “Czernowitzer Skizzen” (III y V) de Alexander Kukelka Interpretació musical: Montserrat Bertral (cantant), Barcelona Clarinet Players (músics) Escenografia: Mariona Julbe Producció: Agnés Forn Agraïments: Alberto Quiros

Web

www.leandre.es

Actuacions
  • Dia 11: 20:30
  • Dia 12: 20:30
Espai
St. Eloi - Pla del dipòsit
Gènere
Circ
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
Tots els públics
Director
Leandre Ribera
Estrena
Idioma
No text
Durada
40'
País
Espanya

Localització de l'espai

Cerca al web

×