FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

El coreògraf, ballarí, actor i director argentí Luis Biasotto (codirector del Grupo Krapp) planteja una proposta que s’ubica entre la performance, el teatre i la dansa. Àfrica gira al voltant de 5 qüestions organitzades en una estructura circular amb salts temporals, com la lectura d’un llibre que ha perdut alguns capítols: la impossibilitat de recordar, la impossibilitat de ser un altre, la impossibilitat de creure, la impossibilitat d’explicar el fet escènic i la impossibilitat de ser original. Un viatge a la subjectivitat d’un creador innovador i inclassificable. Espectacle premiat amb el Patronage Prize 2013 del Zürcher Theater Spektakel (Suïssa)

Fitxa artística

Creació i interpretació: Luciana Acuña, Luis Biasotto, Sarah Chaumette, Francisco Egido, Gabriela Gobbi, Andrea Nussembaum, Agustina Sario, Matthieu Perpoint Música: Gabriel Almendros Textos: S. Chaumette, L. Biasotto Disseny llums: Matías Sendón Vestuari: Gabriela A. Fernández Coproducció: Instituto Prodanza, El Cultural San Martin, MCGCBA. La participació d'Africa a FiraTàrrega és possible gràcies al suport de la Dirección General de Asuntos Culturales de la Cancillería Argentina

Web

http://luisbiasottocompany.blogspot.com/

Actuacions
  • Dia 12: 20:00
  • Dia 13: 17:00; 21:00
Espai
Poli. Municipal A
Gènere
Dansa Teatre
Preu entrada
12 EUR Compra entrades
Públic recomanat
Adults
Director
Luis Biasotto
Estrena
Idioma
No text
Durada
70'

Localització de l'espai

Cerca al web

×