FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

A partir de l’episodi de l’assalt a la casa d’Ossama Bin Laden al Pakistan per part dels marines americans, l’Agrupación Señor Serrano construeix un retrat pop de la dècada que va seguir l’11-S i que va donar pas al segle XXI. Un relat en clau de western, referenciat en la novel·la Moby Dick, que inclou maquetes, videprojeccions, manipulació de vídeo en temps real, videojocs, mons virtuals i performance. Una experiència multiplataforma on es barregen la realitat i les seves còpies per explicar l’operació de recerca i captura més gran i més llarga de la història.

Fitxa artística

Idea original: Àlex Serrano i Pau Palacios Creació: Àlex Serrano, Pau Palacios, Jordi Soler i Ferran Dordal Performance: Àlex Serrano, Pau Palacios i Alberto Barberá Producció i ajudant de direcció: Barbara Bloin Disseny de so i banda sonora: Roger Costa Vendrell Assessor en tecnologia: Eloi Maduell Maquetes: Núria Manzano Vestuari: Alexandra Laudo Fotògraf: Nacho Gómez Assessorament legal: Cristina Soler Assessor del projecte: Víctor Molina Management: Agente129 / Iva Horvat Agraïments: Max Glaenzel, Berta Díaz Laudo, Ro Esguerra, Henar Rodríguez (Escola de maquillatge Montserrat Fajardo), Carine Perrin, Matis Guillem, Rosa Pozuelo, Àngela Ribera i Iván Gómez García Agraïments especials: Montserrat Bou, Emma Argilés, Olga Tormo, Angels Soria i Cristina Mora Productors: Agrupación Señor Serrano, Grec 2014 Festival de Barcelona, Hexagone Scène Nationale Arts et Sciences – Meylan, Festival TNT/CAET - Centre d’Arts Escèniques de Terrassa, Monty Kultuurfaktorij, La Fabrique du Théâtre - Province de Hainaut Amb el suport de: Festival Hybrides de Montpellier, Festival Differenti Sensazioni, El Graner Fàbrica de Creació, Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, INAEM Logos: GREC, TNT/CAET, Hexagone, Monty, La Fabrique, Province de Hainaut, INAEM, Departament de Cultura

Web

www.srserrano.com

Actuacions
  • Dia 14: 13:00; 20:00
Espai
Poli. Municipal A
Gènere
Multidisciplinar
Preu entrada
12 EUR Compra entrades
Públic recomanat
Adults
Director
Agrupación Señor Serrano
Estrena
No
Idioma
Multi
Durada
70'

Localització de l'espai

Cerca al web

×