FiraTàrrega. Teatre al carrer

Inscripció de propostes

Les companyies professionals interessades a presentar una proposta de participació en el Programa Oficial de FiraTàrrega 2019 heu d'emplenar aquest formulari. El període d'inscripció es tanca el 15 de gener de 2019.

IMPORTANT! La tramesa de documentació implica l'acceptació de les Condicions de Participació. En el cas del programa Suport a la Creació s'accepten les seves condicions específiques.

Dades de la companyia
Dades de l'espectacle
Màxim 350 caràcters
Màxim 350 caràcters

Màxim 1MB
Vincles
Àmbit on es presenta la proposta artística

Màxim 350 caràcters

PROTECCIÓ DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL. La Fira de Teatre al Carrer de Tàrrega és el responsable de les dades recollides en aquest formulari, que seran tractades d'acord amb allò que disposen el Reglament UE 2016/679 de 27/04/2016 de Tractament de Dades Personals (RGPD) i la Llei Orgànica 15/1999 de 13/12/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD). Finalitat S'utilitzaran exclusivament per a la selecció d'espectacles que han de formar part de la programació de FiraTàrrega i per a mantenir comunicació amb l'interessat en relació al procés de selecció. Durada Es conservaran mentre duri el procés de selecció d'espectacles, no més enllà del 15 de maig de l'any en curs. Comunicació No es comunicaran a terceres parts, llevat d'obligació legal. Drets Tens dret a retirar el teu consentiment en qualsevol moment i pots accedir, demanar la portabilitat o la supressió de les dades, així com limitar o bé oposar-te al seu tractament mitjançant una comunicació a cies(ELIMINAR)@firatarrega.com. Dades del titular Fira de Teatre al Carrer de Tàrrega · NIF V25203530 · Pl. de St. Antoni, 1 · 25300 Tàrrega · info(ELIMINAR)@firatarrega.com Autoritat de control Autoritat Catalana de Protecció de Dades

Cerca al web

×