FiraTàrrega. Teatre al carrer

Inscripció de propostes

PROGRAMACIÓ GENERAL 2020

Les companyies professionals interessades a presentar una proposta de participació en el Programa Oficial de FiraTàrrega 2020 haureu d'emplenar el formulari de sol·licitud de participació que estarà disponible entre l'1 d'octubre i l'1 de desembre de 2019.

SUPORT A LA CREACIÓ 2020

Les companyies interessades a presentar candidatura amb un projecte al programa Suport a la Creació 2020 heu d'emplenar aquest formulari entre l'1 de juliol i el 30 de setembre de 2019. A partir de l'1 de desembre us comunicarem per correu electrònic si heu estat seleccionades.

IMPORTANT! La tramesa de documentació implica l'acceptació de Condicions de Participació Suport a la Creació.

Dades de la companyia
Dades de l'espectacle
Màxim 350 caràcters
Màxim 350 caràcters

Màxim 1MB
Vincles
Màxim 350 caràcters

PROTECCIÓ DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL. La Fira de Teatre al Carrer de Tàrrega és el responsable de les dades recollides en aquest formulari, que seran tractades d'acord amb allò que disposa la normativa vigent de Protecció de Dades. Finalitat S'utilitzaran exclusivament per a la selecció d'espectacles que han de formar part de la programació de FiraTàrrega i per a mantenir comunicació amb l'interessat en relació al procés de selecció. Durada Es conservaran mentre duri el procés de selecció d'espectacles, no més enllà del 15 de maig de l'any en curs. Comunicació No es comunicaran a terceres parts, llevat d'obligació legal. Drets Tens dret a retirar el teu consentiment en qualsevol moment i pots accedir, demanar la portabilitat o la supressió de les dades, així com limitar o bé oposar-te al seu tractament mitjançant una comunicació a cies(ELIMINAR)@firatarrega.com. Dades del titular Fira de Teatre al Carrer de Tàrrega · NIF V25203530 · Pl. de St. Antoni, 1 · 25300 Tàrrega · info(ELIMINAR)@firatarrega.com Autoritat de control Autoritat Catalana de Protecció de Dades

Cerca al web

×