FiraTàrrega. Teatre al carrer

Inscripció de propostes artístiques

PROGRAMA SUPORT A LA CREACIÓ 2023

Les companyies interessades a presentar candidatura amb un projecte escènic al programa Suport a la Creació 2023 heu d'emplenar aquest formulari de sol·licitud, que estarà disponible fins al 15 de setembre de 2022.

Consideracions importants sobre el registre de propostes
1. El procés de registre és llarg (aprox. 1 h) i inclou preguntes sobre l'àmbit artístic però també sobre la gestió del projecte o la seva orientació en termes de mercat. Tingueu tota la informació sobre la vostra proposta preparada.
2. El programa Suport a la Creació de FiraTàrrega no és una simple línia d'ajuts a la creació. És un procés que vol acompanyar els projectes escènics fins al seu aterratge al mercat. Disposar del màxim d'informació ens ajuda a valorar la seva solidesa i la seva idoneïtat per encaixar en els mecanismes d'acompanyament establerts.
3. Totes les propostes rebudes en aquesta convocatòria podran ser valorades i seleccionades per a altres iniciatives de FiraTàrrega en l'àmbit artístic o de mercat.
4. La tramesa de documentació implica l'acceptació de Condicions de Participació Suport a la Creació.
5. A partir de l'1 de desembre de 2022 us comunicarem per correu electrònic si heu estat o no seleccionades.

------------------------------------------------

PROGRAMACIÓ GENERAL 2023

La convocatòria de propostes artístiques per a la programació general de FiraTàrrega 2022 serà entre el 16 de setembre i el 15 de novembre de 2022 en aquesta mateixa pàgina.

Cerca al web

×