FiraTàrrega. Teatre al carrer

Actualitat de la fira

Notícies

← Altres notícies

Dijous, 12 de de gener de 2017

Dos espectacles coproduïts per FiraTàrrega, presents a Madrid aquest mes de gener

Aquest mes de gener dos projectes coproduïts per FiraTàrrega es podran veure a la Comunitat de Madrid: Most of all you've got to hide it from the chicks de Carla Rovira i Wasted de la companyia Íntims Produccions. Les dues propostes van formar part l'any 2015 del Programa de Suport a la Creació de FiraTàrrega, una iniciativa que impulsa la creació escènica catalana i ofereix a companyies internacionals l'oportunitat de realitzar coproduccions en residència a la ciutat.

El programa és l'espai que FiraTàrrega dedica als creadors que arrisquen en les arts escèniques a l'espai públic, nova dramatúrgia o espais singulars, acompanyant aquestes propostes en la seva aparició al mercat, facilitant-los el procés de creació i assessorant-los en diversos àmbits professionals.

Carla Rovira presentarà aquest cap de setmana la peça Most of all you've got to hide it from the chicks, al Corral de Comedias d'Alcalá de Henares. L'obra vol respondre la pregunta: T'has girat mai per veure la cara del públic durant un espectacle? Una experiència que no deixa l'espectador indiferent i que farà que contacti amb la seva pròpia vivència artística.

D'altra banda, l'obra Wasted dels lleidatans Íntims Produccions es podrà veure el proper dia 17 de gener, programada en el marc de MADferia, fira anual d'arts escèniques de Madrid. Aquesta producció, dirigida per Iván Morales, és el primer text de la jove dramaturga, poeta i MC britànica Kate Tempest. Íntims Produccions han estat els primers a Europa en portar l'obra a escena fora del muntatge original. 

Wasted narra la història de tres joves que es retroben per a recordar un amic que fa 10 anys va morir. Entre litres, tabac i porros sorgeixen els records i comencen a trobar a faltar tot allò que van ser. Una peça que investiga sobre les relacions de l'escena amb el públic i amb l'espai, d'immersió teatral, on tot passa frec-a-frec.

Durant aquest primer trimestre, Íntims també presentarà Wasted al Teatre Modern del Prat de Llobregat (19 de gener), al Teatre Monumental de Mataró (10 i 12 de febrer), a Barcelona (pendent de confirmar espai), al Teatre Principal de Palma de Mallorca (17 de març), a l'Atrium de Viladecans (28 d'abril) i al Centre Cívic de Porqueres (5 de maig).

Most of all you've got to hide it from the chicks, Carla Rovira

Wasted, Íntims Produccions

Cerca al web

×