FiraTàrrega. Teatre al carrer

Suport a la creació

A través del programa Suport a la Creació, la Fira té la voluntat explícita de dinamitzar i acompanyar els processos de creació artística que tinguin un ingredient clar de recerca i d'innovació en l'àmbit de les arts de carrer i la no-convencionalitat escènica.

Anualment es fa una selecció de projectes i s'acorda un pla de residències que integra el corpus de coproduccions de FiraTàrrega. L'estructura logística, tècnica i promocional de l'organització es posa al servei dels creadors, que fan una estada de treball a Tàrrega per donar forma i recorregut als seus espectacles i que es visualitza a través d'un programa d'assajos oberts a la ciutadania.

La vocació internacionalitzadora de FiraTàrrega comporta que algunes d'aquestes propostes de creació vagin en la línia d'incentivar coproduccions transnacionals que es materialitzin en espectacles de carrer.

Històric de companyies seleccionades

2017 Carla Rovira, Cia. Moveo, Eléctrico 28, Ferida, Ferran Orobitg, Harinera, Íntims Produccions, La Licuadora, Los Galindos, MVM Produccions, Pamela Montenegro, Patricia Habchy Co., Valeria Píriz 2016 Diana Gadish, Silere, Quim Bigas, Roberto G. Alonso, Sienta la Cabeza 2015 Abast Elàstic, Carla Rovira, Cia. Ignífuga, Leire Mesa i Cia. Vero Cendoya 2014 Amantis, LAminimAL, Animal Religion 2013 Insectotròpics, Macarena Recuerda Shepherd i Joan Català 2012 Obskené, Ferroluar i TeatrodeCerca 2011 Nuyan Works, La Veronal i Planeta 15

Cerca al web

×