FiraTàrrega. Teatre al carrer

Suport a la Creació

A través del programa Suport a la Creació, volem acompanyar processos de creació artística que tinguin un ingredient clar de recerca i d'innovació en l'àmbit de les arts de carrer i l'espai públic i integrar-hi totes les relacions possibles entre artistes, professionals, mercat, ciutat i ciutadania.

Anualment fem una selecció de projectes i acordem un pla de residències que integra el corpus de coproduccions de FiraTàrrega. La nostra estructura logística, tècnica i promocional es posa al servei dels creadors, que fan una estada de treball a Tàrrega per donar forma i recorregut als seus espectacles i que es visualitza a través d'un programa d'assajos oberts a la ciutadania.

Tipologies de projectes

Els projectes presentats s'han d'ajustar a alguna d'aquestes modalitats:

  • Planter. Companyies que presenten la seva primera peça al mercat. Projectes que requereixen residència artística i assaig a l'espai públic.
  • Marges. Companyies amb trajectòria que ja tenen peces al mercat. Projectes que requereixen residència artística i assaig a l'espai públic.
  • Brot. Projectes que estan completant el procés de producció i necessiten fer un assaig in situ a la ciutat.
  • Guaret. Propostes que escapen de la lògica de la immediatesa i que inclouen processos d'investigació, reflexió i assaig. L'estrena es fa dins la programació de FiraTàrrega en el segon any de desenvolupament.

Propostes de participació

Les companyies interessades a presentar la seva candidatura han d'emplenar el formulari d'inscripció entre l'1 de juliol i el 15 de setembre, acceptant les condicions específiques del programa Suport a la Creació i adjuntar-hi una fitxa tècnica de residència indicant la modalitat i detallant el nombre de persones, necessitats de l'espai d'assaig, cronograma i pressupost del projecte, full de ruta de mercat (contactes a fer, espais on presentar el projecte)... Es valorarà positivament que els projectes tinguin en compte la sostenibilitat ambiental i l'accessibilitat. En cas que sigui seleccionat, es coordinarà la residència de manera conjunta amb la companyia. A partir del 1r de desembre, FiraTàrrega comunicarà als interessats si han estat o no seleccionats.

Històric de companyies seleccionades

Cerca al web

×