FiraTàrrega. Teatre al carrer

Actualitat de la fira

Notícies

← Altres notícies

Dimarts, 27 de de setembre de 2016

L’espectacle 'Mulïer' de la Cia. Maduixa guanya el Premi Moritz de FiraTàrrega 2016 a la millor estrena d’arts de carrer

La Cia. Maduixa ha estat guardonada amb el Premi Moritz 2016 per Mulïer, un espectacle de dansa de carrer, interpretat per cinc ballarines, que investiga els límits físics amb la dansa i l'equilibri, el moviment i la poesia, la força i les emocions. Aquesta peça, estrenada dins de la Secció Oficial de FiraTàrrega, neix de la necessitat d'explorar la identitat femenina a través del joc corporal, posant l'accent en la imatge, la poètica visual i la narració. Un homenatge a totes les dones que durant segles d'opressió han lluitat i segueixen lluitant per mantenir viu el seu jo salvatge i que reclamen el dret a ballar i a córrer lliurement pels carrers i les places de la nostra societat.

La companyia valenciana Maduixa enceta la seva trajectòria artística a Sueca l'any 2004 amb creacions teatrals de carrer i sala per a tots els públics. Amb la intenció de créixer i treballar noves disciplines, la companyia creu important conjugar el teatre, la dansa, les arts plàstiques i les projeccions audiovisuals, a la vegada que compta amb una acurada posada en escena i una sòlida interpretació. L'any 2012 la Cia. Maduixa ja va participar a la Fira, amb l'estrena de la producció Tam Tam.

A més, la companyia assumeix activitats complementàries del món del teatre com, per exemple, l'organització de la Mostra Internacional del Mim de Sueca, que es celebra des de 1989.

FIRATÀRREGA I MORITZ

La col·laboració entre FiraTàrrega i Moritz, empresa patrocinadora de la Fira des de 2012, es tradueix, entre d'altres accions, en la iniciativa Premi Moritz FiraTàrrega, guardó que s'atorga a la millor estrena d'arts escèniques de carrer i no convencionals i que enguany arriba a la seva cinquena edició. El premi és el resultat d'una votació realitzada entre tots els professionals acreditats a FiraTàrrega 2016. 

Mulïer, Cia. Maduixa

Muliër, Cia. Maduixa

Muliër, Cia. Maduixa

Cerca al web

×