FiraTàrrega. Teatre al carrer

Actualitat de la fira

Notícies

← Altres notícies

Dimarts, 13 de d’octubre de 2015

FiraTàrrega 2016 obre el període per a la recepció de propostes artístiques

A partir del 15 d'octubre de 2015 les companyies professionals interessades poden enviar les seves propostes per participar a la Programació Oficial de FiraTàrrega 2016, els Laboratoris de Creació i les Residències Creatives

Tàrrega, 13 d'octubre.-FiraTàrrega celebrarà la seva propera edició del 8 a l'11 de setembre de 2016. En els propers dies s'obre la convocatòria de propostes artístiques que ajudaran a conformar l'oferta escènica que podrà veure's a Tàrrega el setembre que ve.

Participació en el Programa Oficial

Les companyies professionals interessades a presentar una proposta de participació a la Programació Oficial de FiraTàrrega 2016 poden enviar-la entre el 15 d'octubre i el 15 de gener de 2016. Vegeu indicacions específiques a www.firatarrega.cat>> artistes >> com participar

Participació en els Laboratoris de Creació

Els Laboratoris de Creació són una convocatòria anual que realitza FiraTàrrega amb l'objectiu de fomentar la producció d'espectacles de carrer, de site específic i de sala.

Aquesta iniciativa està destinada a nous artistes, talents emergents o professionals amb experiència que encetin un projecte empresarial, i que estiguin interessats en la producció d'espectacles per a un escenari urbà. S'adreça a companyies, artistes o creadors amb residència administrativa a Catalunya.

Se seleccionaran un màxim de 3 laboratoris que tindran un ajut de 3.000 euros cadascun i disposaran d'un estand 2x2 m a La Llotja de FiraTàrrega per a la promoció del seu espectacle.

En l'edició del 2016, FiraTàrrega vol acompanyar projectes que incorporin l'espectador dins l'espai públic de manera activa més enllà de les adaptacions de sala a carrer. L'espai urbà, per tant, s'entén com a element viu que dialogui de manera directa amb el públic i l'artista.

FiraTàrrega posa a disposició de les companyies les seves infraestructures per tal que puguin materialitzar les seves creacions en les millors condicions, gaudir d'assessorament i d'un suport logístic, tècnic i promocional.

Les companyies professionals interessades a dur a terme un Laboratori a Tàrrega poden enviar la documentació  pertinent entre el 15 d'octubre i el 15 de desembre de 2015. . Vegeu indicacions específiques a www.firatarrega.cat>> artistes >> com participar

Participació a les Residències Creatives a Tàrrega

A través de les Residències Creatives FiraTàrrega posa a disposició de les companyies les seves infraestructures per tal que puguin materialitzar les seves creacions en les millors condicions, gaudir d'assessorament i d'un suport logístic, tècnic i promocional.
 
Les companyies professionals interessades a dur a terme una Residència a Tàrrega poden enviar la documentació entre el 15 d'octubre i el 15 de desembre de 2015. . Vegeu indicacions específiques a www.firatarrega.cat>> artistes >> com participar

FiraTàrrega és el mercat internacional de les arts escèniques que té lloc anualment a Tàrrega el segon cap de setmana de setembre. Fundada el 1981, és un gran aparador de l'actualitat escènica, amb interès especial en les arts de carrer, els espectacles visuals i els no-convencionals.

Més informació al web de FiraTàrrega i al telèfon 973 310 854.

Cerca al web

×