FiraTàrrega. Teatre al carrer

Actualitat de la fira

Agenda

← Altres actes

Participació en l'espectacle 'Sonoma'

La Veronal

Sep 6 2023

Espectacle de dansa que parteix de la necessitat de l'ésser humà de tornar a l'origen, al cos, quan aquest és al límit de la seva existència i crida per sobreviure. Després de triomfar l'any passat a la clausura del Festival d'Avinyó, La Veronal en presenta ara per primer cop, la versió de carrer. Busquem DONES de totes les edats que disposin d'algun tipus de tambor que es toqui amb baqueta per acompanyar la part final de l'espectacle. La intervenció és senzilla i sense cap tipus de complicació musical, totes les dones hi son benvingudes, només us cal un instrument i vestuari blanc!

* Aquesta participació és en termes de voluntariat i, per tant, no és remunerada.

Disponibilitat requerida

· ASSAIG DE PERCUSSIÓ: dimecres 6 setembre, 18h (2h aprox.)

· ASSAIG GENERAL: dimecres 6 setembre, 21h (90' aprox.)

· ACTUACIÓ 1: dijous 7 setembre, 21.30 h

· ACTUACIÓ 2: divendres 8 setembre, 21.30h

*Els assajos són obligatoris si es vol participar en alguna de les actuacions o en les dues, segons disponibilitat.

Tipus de tambor

Qualsevol tipus de tambor, tabal o bombo percudit amb baqueta o maça. No s'accepten panderos de mà, caixes xineses o triangles.

Vestuari a aportar

Les persones que participin, el dia de l'actuació hauran de dur vestuari blanc (pantaló i camisa o bé vestit, gel·laba, sotana...), inclosos els mitjons, sabata negra de qualsevol estil (preferentment sabata plana, però qualsevol model, esportives incloses, és benvingut)

Data
Del 6 al 8 de de setembre de 2023
Lloc

Tàrrega

Organitza

FiraTàrrega

Inscripcions al peu

Afegir al calendari 2023-09-06 00:00 2023-09-08 23:59 Europe/Madrid Participació en l'espectacle 'Sonoma' Espectacle de dansa que parteix de la necessitat de l'ésser humà de tornar a l'origen, al cos, quan aquest és al límit de la seva existència i crida per sobreviure. Després de triomfar l'any passat a la clausura del Festival d'Avinyó, La Veronal en presenta ara per primer cop, la versió de carrer. Busquem DONES de totes les edats que disposin d'algun tipus de tambor que es toqui amb baqueta per acompanyar la part final de l'espectacle. La intervenció és senzilla i sense cap tipus de complicació musical, totes les dones hi son benvingudes, només us cal un instrument i vestuari blanc! * Aquesta participació és en termes de voluntariat i, per tant, no és remunerada. Disponibilitat requerida · ASSAIG DE PERCUSSIÓ: dimecres 6 setembre, 18h (2h aprox.) · ASSAIG GENERAL: dimecres 6 setembre, 21h (90' aprox.) · ACTUACIÓ 1: dijous 7 setembre, 21.30 h · ACTUACIÓ 2: divendres 8 setembre, 21.30h *Els assajos són obligatoris si es vol participar en alguna de les actuacions o en les dues, segons disponibilitat. Tipus de tambor Qualsevol tipus de tambor, tabal o bombo percudit amb baqueta o maça. No s'accepten panderos de mà, caixes xineses o triangles. Vestuari a aportar Les persones que participin, el dia de l'actuació hauran de dur vestuari blanc (pantaló i camisa o bé vestit, gel·laba, sotana...), inclosos els mitjons, sabata negra de qualsevol estil (preferentment sabata plana, però qualsevol model, esportives incloses, és benvingut) Tàrrega FiraTàrrega

Cerca al web

×