FiraTàrrega. Teatre al carrer

Actualitat de la fira

Agenda

← Altres actes

Participació en l'espectacle 'Mo et le rouban rouge'

Compagnie L'Homme Debout

Sep 7 2023

Espectacle deambulatori amb un titella gegant, objectes animats i escenografies en evolució al llarg d'un recorregut de 500 metres durant 65 minuts. Per poder moure aquest gran titella, aquesta companyia francesa disposa de 18 manipuladors. En el transcurs de les diverses escenes, apareixen grans elements escènics i és aquí on necessitem la teva col·laboració. BUSQUEM 25 persones voluntàries que facin funció de supervisors, portadors d'elements, de llums i mòduls de so, guiatge i obertura de pas i acompanyament de públic. T'hi apuntes?

* Aquesta participació és en termes de voluntariat i, per tant, no és remunerada.

Disponibilitat requerida

· ASSAIG: dijous 7 setembre, 18h (hora a confirmar) (3 h)

· ACTUACIÓ 1: divendres 8 setembre, 21h

· ACTUACIÓ 2: dissabte 9 de setembre, 21h

L'espectacle comença a les 22h però es convoca el personal una hora abans. Els participants han de venir vestits de negre.

Data
Del 7 al 9 de de setembre de 2023
Lloc

Tàrrega

Organitza

FiraTàrrega

Inscripcions al peu

Afegir al calendari 2023-09-07 00:00 2023-09-09 00:00 Europe/Madrid Participació en l'espectacle 'Mo et le rouban rouge' Espectacle deambulatori amb un titella gegant, objectes animats i escenografies en evolució al llarg d'un recorregut de 500 metres durant 65 minuts. Per poder moure aquest gran titella, aquesta companyia francesa disposa de 18 manipuladors. En el transcurs de les diverses escenes, apareixen grans elements escènics i és aquí on necessitem la teva col·laboració. BUSQUEM 25 persones voluntàries que facin funció de supervisors, portadors d'elements, de llums i mòduls de so, guiatge i obertura de pas i acompanyament de públic. T'hi apuntes? * Aquesta participació és en termes de voluntariat i, per tant, no és remunerada. Disponibilitat requerida · ASSAIG: dijous 7 setembre, 18h (hora a confirmar) (3 h) · ACTUACIÓ 1: divendres 8 setembre, 21h · ACTUACIÓ 2: dissabte 9 de setembre, 21h L'espectacle comença a les 22h però es convoca el personal una hora abans. Els participants han de venir vestits de negre. Tàrrega FiraTàrrega

Cerca al web

×