FiraTàrrega. Teatre al carrer

La nostra missió

La nostra missió principal és la dinamització del mercat de les arts escèniques, la internacionalització dels creadors així com la generació d'aliances estratègiques per desenvolupar circuïts o produccions transnacionals d'arts de carrer.

En tant que servei públic, centrem el nostre treball a oferir la nostra experiència i el nostre coneixement als professionals i a les entitats del sector. Així mateix, exercim com a catalitzador per aproximar les arts escèniques a tota la ciutadania, vetllant especialment per valors com la democràcia cultural, la inclusió, la igualtat de gènere, la proximitat i la transparència.

Ens proposem fer extensiu el projecte de la Fira a diversos destinataris. Per descomptat, al públic, als artistes i als professionals. Però també a la resta d'integrants del sector, les associacions professionals i els circuits de distribució, així com a qualsevol institució o persona amb qui puguem compartir valors, inquietuds i objectius i amb qui siguem capaços d'eixamplar el camp d'acció de les arts escèniques: en la resta de sectors culturals, en l'àmbit de la gestió de l'espai públic, l'urbanisme i el territori, l'educació dels infants i joves, la integració social, la identitat i la igualtat, la sanitat, la innovació, el pensament, la memòria, les relacions intergeneracionals, la llibertat d'expressió, la multiculturalitat i tants d'altres.

Estatuts de l'Ens Públic Empresarial Local Fira de Teatre al Carrer de Tàrrega.

Cerca al web

×