FiraTàrrega. Teatre al carrer

Guia d'ús Espai PRO

Què és l'Espai PRO?

FiraTàrrega ha deixat d'imprimir el Manual Professional en paper i disposa tots els continguts en una nova webapp PRO.

Aquesta webapp conté tota la informació i documentació per als professionals (llista de contactes dels programadors, companyies i expositors acreditats, agenda d'activitats i espectacles i altres documents d'interès).

Podràs rebre notificacions de navegador, accedir-hi sense connexió o agregar-la a l'escriptori del teu mòbil per accedir-hi com si fos una app o des de el navegador sense necessitat d'instal·lació.

Afegeix l'Espai PRO com si fos una app

En navegar des del teu navegador mòbil, per exemple Chrome, trobaràs un avís per afegir l'Espai PRO a la teva pantalla d'inici. Això permetrà que puguis accedir-hi d'una manera més còmoda, senzilla i ràpida, com si estiguessis en una app.

Notificacions

Pots rebre les alertes de les activitats de la teva agenda, només et cal permetre les notificacions quan accedeixis per primer cop a la web. * Les notificacions només us arribaràn si teniu connexió.

Navegació en mode offline

Un cop heu accedit amb el vostre usuari i clau i navegat pels diferents apartats podreu accedir al a l'espai PRO encara que no tingueu connexió .

Espai PRO

A l'identificar-nos ens apareixerà la pantalla principal, des d'on accedireu a les diferents seccions de l'aplicació.

Acreditats

Entitats professionals acreditades, companyies incloses en la programació i expositors. Inclou un cercador  ,l'opció de filtrar  per país, comunitat, interessos o tipus i fitxa de cada professional acreditat.

Agenda PRO

Llistat amb totes les activitats per als professionals i espectacles de l'edició 2018  ordenades per dia i hora amb l'opció d'afegir l'espectacle o activitat a la teva agenda.

Activitats PRO

Llista de les activitats per als professionals

Documents

Llista de documents per als professionals: Benvinguda, llista d'inscrits...

La meva agenda

Tots els actes que heu marcat com a favorits per poder-vos organitzar els espectacles i activitats a les que voleu assistir.

Si heu permès les notificacions s¡enviarà una alerta 30 minuts abans de l'inici de l'espectacle o activitat.

Cerca al web

×